Amacından Uzaklaşan Bir Uygulama Daha : Periscope

Amacından Uzaklaşan Bir Uygulama Daha : Periscope
Periscope tartışmasız günümüzün en popüler uygulamalarından bir tanesi lakin bu güzel uygulama,ya bize hazır değil yada insanlar Periscope'a! Çağımızın en büyük bulaşıcı hastalığı olan  NARSİSİSTİK KİŞİLİK  bu uygulamaya da bulaşmış.100 Milyon Dolarlık bir uygulamanın amacı cinsellik yada sanal izdivaç programcılığı yapmak ise o kadar para ve emek boşuna harcanmış demektir.

Uygulama:özellik  ve fikir açısından insanlığa sunulan büyük bir hizmet.Dünyanın herhangi bir yerindesiniz ve içinde bulunduğunuz anı tüm dünya ile aynı anda paylaşabiliyor ve yorumları alabiliyorsunuz.Hep gitmek istediğiniz bir yeri yada tanışmak istediğiniz bir ünlüyü internetteki videolardan takip etmek yerine canlı olarak izleyebiliyorsunuz ve merak ettiklerinizi sorabiliyorsunuz.Böyle güzel bir uygulamanın şuan ki tek vasfı cinsellik ve izdivaç.Çok nadirde olsa faydalı yayınlar yapılıyor. Periscope uygulamasında beğeni butonu yerine kalp seçeneği sunuluyor ve kişinin Periscope profilinde ne kadar çok kalp varsa o kadar   popüler/beğenilen kişi  oluyor ve bayan erkek demeden herkes bu kalpler için akla gelmiyecek yöntemlere başvurabiliyor.Bu yöntemler arasında en hafifi soyunmak oluyor.
Diğer bir sorun ise ; Dünyanın neredeyse her ülkesinde reşit olmayan kişilerle her türlü cinsel etkileşim suçtur bu etkileşimlere Çocuk  Pornosu izlemekte dahil.Peki her yerden korumaya çalıştığımız çocukları bu Periscope tan nasıl koruyamıyoruz ? Daha 13-14 yaşlarındaki kız çocuklarının yayın açtıkları ve ne yaptıklarını bilmeden izleyenlerin attıkları mesajlara göre yayın akışını sürdürdüğü bir platform Periscope. Böyle güzel bir uygulamayı yapanların şuan yaşanmakta olan sorunlara karşı bir B planı olduğunu ümit etmek herkesi rahatlatacaktır !

Paylaş:

Benzer Konular

Önceki Konu
Sonraki Yazı »

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *